zavolejte nám
+420 733 712 165

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Články > Jak vybavit pneuservis?

Jak vybavit pneuservis?



Zařizujete velký podnik a chcete nejmodernější vybavení? Nebo máte menší, rodinnou firmu a potřebujete zařízení, které bude praktické, a zároveň co nejlevnější? Pokud jde o vybavení pneuservisů, máme bohaté zkušenosti a poradíme vám v každé situaci.

Velký pneuservis

Jestliže máte velký pneuservis, potřebujete své zákazníky obsloužit co nejrychleji a zároveň šetřit své fyzické síly. Základem je proto automatická vyvažovačka i zouvačka – ta může být navíc vybavená tlakovým dělem, které nazouvání a nahuštění každé pneumatiky ještě více usnadní. Dále si můžete k zouvačce přikoupit pomocné rameno, které slouží k zouvání a nazouvání nízkoprofilových a ranfletových pneumatik.

Mezi zvedáky jsou nejoblíbenější dvousloupové hydraulické, a to hlavně díky tomu, že se vyznačují bezkonkurenčním poměrem cena/kvalita. V nabídce jsou různé nosnosti – od 3,2 až do 7 tun. U zvedáků s nosností 3,2 a 4 tuny jsou k dispozici i užší modely, takže si můžete vybrat i podle velikosti své dílny. Dle Vašich potřeb si můžete zvolit, zda Vám více vyhovuje zvedák s přejezdem nebo bez přejezdu.

Mnoho možností máte také u kompresoru do pneuservisu. Ten největší pojme až 500 litrů vzduchu a sání může být až 2050 litrů za minutu.

Moderní geometrie kol

Do vybavení moderního pneuservisu patří také 3D geometrie kol s trojrozměrnou vizualizací, s níž kola seřídíte velmi snadno a rychle.

Co všechno dnešní geometrie kol dokáže? Mezi oblíbené funkce patří např. přenos dat přes Bluetooth, tudíž se při práci nemusíte obávat, že zavadíte o některý z kabelů, dále klávesnice, která funguje zároveň jako dálkové ovládání, databáze, do níž zapíšete až 20 tisíc zakázek a můžete v ní vyhledávat podle jména nebo poznávací značky, a mnoho dalších.

Rodinná firma

Zařizujete naopak malou rodinnou firmu? Nebo máte auta jako hobby a chcete si dobře vybavit svoji garáž? Pak vám stačí levnější vybavení v podobě poloautomatické zouvačky a vyvažovačky. Pro menší pneuservisy jsou dále určené jednosloupové nebo nůžkové zvedáky, které si můžete pořídit i v mobilním provedení, usnadní Vám tak lépe využít místo v menší dílně.

Vybavujete pneuservis? Kontaktujte nás. Dopodrobna s Vámi projdeme parametry Vaší dílny a poradíme. 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Produkty