zavolejte nám
+420 733 712 165

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Články > 6 tipů pro vybavení autoservisů

6 tipů pro vybavení autoservisů



Základ každého autoservisu je jasný – tvoří ho kompresory, pojízdné hydraulické zvedáky, vyvažovačky, zouvačky a různé ruční nářadí. Jaké další vybavení můžete mít a rozšířit tak nabídku svých služeb?

1. Olejové hospodářství

Díky systému, který obsahuje nádobu na odsávání a vypouštění oleje, podstatně zrychlíte práci s provozními kapalinami. Ti náročnější přidají ještě plničku oleje, autodopravci a větší servisy uvítají také pneumatický mazací lis, který se dá připojit k různě velkým sudům.

2. Plnička klimatizace

Používá se k diagnostice a následnému odsávání a doplňování kapalin a může mít celou řadu dalších užitečných funkcí. Praktická je např. zabudovaná tiskárna nebo databáze vozů. S ní získáte přehled, kolik má každý zákazník chladiva i oleje a jaký typ oleje používá.

3. Hydraulický detektor vůlí

Spolehlivě zkontroluje přední nápravu vozidla. Vybírat můžete ze dvou typů detektorů – pro testování podvozků osobních aut a lehčích dodávek nebo pro nákladní vozy.

4. Regloskop

Hledáte univerzální přístroj na seřizování předních světel? Pak doporučujeme takový regloskop, který použijete k nastavení všech typů světel, a to jak u osobních tak i nákladních vozů.

5. Myčka kol

Jestliže chcete kola seřídit opravdu přesně, musejí být čistá a právě myčka vám ušetří spoustu práce. Víte, že dnešní zařízení jsou ekologická a dokáží čistit šetrně, bez čisticích prostředků? Výhodou je i to, že myčka nemusí být přímo napojena na vodu.

6. Startovací vozík

Slouží k nastartování auta se slabou baterií a dobití baterie, což vy i vaši klienti oceníte hlavně v zimě. Součástí tohoto zařízení je i patent na ochranu elektronických obvodů. Vozíky mají také pojistku proti zkratům a záměně polarity a další funkce.

Řešíte vybavení svého autoservisu? Kontaktujte nás. Poradíme, jaké zařízení bude nejlepší právě pro vás.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Produkty